Три міфи про навчання в Польщі, розвіяні програмою UP-STUDY

8521
Facebook Twitter
Три міфи про навчання в Польщі, розвіяні програмою UP-STUDY

Що перше приходить на думку, коли Ви чуєте слова "Навчання в Польщі"? Мабуть, наступне: "Щоб там навчатися, потрібно було вивчати польську змалечку" або "Мабуть, освіта неймовірно дорога". Насправді все не так.

Що перше приходить на думку, коли Ви чуєте слова "Навчання в Польщі"? Мабуть, наступне: "Щоб там навчатися, потрібно було вивчати польську змалечку" або "Це все дуже складно для нас вступити до європейського університету" чи просто "Мабуть, освіта неймовірно дорога". Зараз ми розвіємо ці міфи і Ви зрозумієте, що Навчатися в Польщі тепер стало доступно, при цьому необхідного рівня володіння польською, можна досягти вже на курсах при університеті, після офіційного запрошення на навчання. Все це стало можливим, завдяки тісній дружній співпраці компанії "UP-STUDY" із

польськими ВУЗами.

1-ий міф: "Щоб вчитися в Польщі, потрібно було вивчати польську змалечку"

Це все не так, і підтвердженням тому є наші студенти, які успішно закінчують польські ВНЗ, не маючи з мовою ніяких проблем, незважаючи на те, що почали її вивчати вже після зарахування до університету, перед початком навчання. На це є дві причини:

- Перша причина, це те, що українська і польська мови дуже подібні, і процес вивчення до необхідного рівня, займе не більше 1-2 місяців. Тут мова іде про освоєння польської безпосередньо у мовному середовищі, під час проходження мовних курсів при університеті у Варшаві (які проводяться за 2 місяці до початку навчання).

- Друга причина - українських студентів (та інших іноземних), навчають у спеціально сформованих групах, де врахована вся специфіка викладання на польській мові. Тому з перших курсів навчання, рівень володіння може бути не високим. Далі мінімальний щабель поступово піднімається, і вже з 2-3 курсів студенти володітимуть мовою практично на рівні з поляками.

2-ий міф: "Дуже складно вступати до європейських університетів"

Раніше втупити до університету Польщі, було справою не із легких. Але тепер все змінилося на краще, завдяки компанії "UP-STUDY", яка є офіційним представником польських ВНЗ і має повноваження проводити співбесіди до зарахування та приймати документи абітурієнтів, гарантуючи вступ до обраного Університету.

Результат співбесіди оголошується вже через тиждень після подачі документів, і абітурієнт отримує у нашому офісі офіційний лист від університету про зарахування. Окрім ознайомлення зі спеціальностями, збором, підготовкою, обробкою та подачею документів, кваліфіковані спеціалісти компанії "UP-STUDY" допоможуть із вибором житла (у гуртожитку чи квартирі) та займатимуться комплексною підтримкою студентів під час першого року навчання.

Ми допоможемо Вам обрати спеціальність та університет, а при бажанні Ви зможете відвідати його разом із батьками, записавшись до нашої програми "Ознайомлення із ВНЗ Польщі".

3-ій міф: "Навчання у Польщі неймовірно дороге"

Навчання на здобуття Європейського диплому, який є визнаним у всьому світі (не плутати із українським дипломом європейського зразка), коштує як правило великих грошей. Але університети в Польщі є тому виключенням, де вартість є рівною українській, а освіта якісніша і бажана в усій Європі та навіть США і Канаді. Варто розраховувати, що навчання коштуватиме від 7900 гривень за рік (2 семестри), і додатково сплачуватиметься проживання від 1200 гривень на місяць. Знайти роботу маючи європейський диплом буде не складно, завдяки діючим при університетах центрам кар'єр та працевлаштування. Через таку доступну вартість навчання та відкритість для іноземних студентів, до Польщі прямують на навчання абітурієнти із таких країн як Німеччина, Англія тощо.

Переваги навчання у Польщі є очевидними та безспірними, саме тому щорічно сотні бажаючих із України подають заяви абітурієнтів та успішно здобувають європейську освіту.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини