Право — новий напрямок у WSBiNoZ. Топові спеціальності у ВНЗ Польщі

8572
Facebook Twitter
Право — новий напрямок у WSBiNoZ. Топові спеціальності у ВНЗ Польщі

У цій статті ми висвітлимо основну інформацію щодо нової галузі «Право» у WSBiNoZ, а також розповімо про топові спеціальності, що мають попит на міжнародному ринку праці.

Право — це новий напрямок, який з'явиться у пропозиції Університету бізнесу та медичних наук у Лодзі (Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi) у 2019/2020 навчальному році. Попит, котрий зростає на деякі напрямки, сприяє відкриттю нових спеціальностей в університетах Польщі. Щорічно збільшується кількість іноземних студентів у локальних установах освіти, змінюються тенденції ринку, технології рухаються вперед, тому створення нових програм є логічною позицією польських та інших європейських ВНЗ. Стаття стане у пригоді як абітурієнтам, які бажають придбати професію у напрямку правознавства, так і іншим учням випускних класів, оскільки ми не тільки висвітлимо основну інформацію щодо нової галузі «Право» у WSBiNoZ, а й розповімо про топові спеціальності, що мають попит на міжнародному ринку праці.

Теоретична та практична сторона вивчення спеціальності «Право» WSBiNoZ Лодзі

Новий напрямок передбачає заняття, які будуть проводитися як академічними викладачами ВНЗ та університетів-партнерів, так і практиками, які є фахівцями у своїх областях (судді, прокурори, адвокати, нотаріуси, юрисконсульти, а також представники бізнесу). Сучасна, грамотно розроблена програма курсу відповідає вимогам потенційних роботодавців та тенденціям локального та міжнародного ринку праці. Дослідження проводяться з використанням сучасних форм навчання, тобто семінарів або проектів, у ході яких студенти будуть працювати з файлами, вирішувати справи, готувати юридичні висновки, редагувати цивільні та комерційні контракти, писати процесуальні документи, а також, що важливо, проводити судові процеси, складати коментарі до експертизи. Дослідження проводяться у віртуальній реальності у рамках освітніх ігор для майбутніх юристів.

До рамки пропонованих спеціальностей напряму права, студенти мають можливість отримати виняткові знання та підвищити кваліфікацію у вузьких областях, таких як медичне, цивільне, карне або податкове право.

Рейтингові спеціальності в обраних університетах Польщі

Як неодноразово підкреслюють фахівці UP-STUDY, українцям й іншим іноземцям, які прийняли рішення здобувати освіту у Польщі варто розглянути приватні університети. ВНЗ приватної форми власності мають поліпшене технічне оснащення, кваліфікований склад, часто має іноземний досвід викладання, індивідуальний підхід та безліч інших переваг. На сьогодні, топовими спеціальностями є ті, які можна знайти на факультетах: Інформатики, Інформаційних технологій, Архітектури, Будівництва, Графіки та Міжнародних відносин. Особливо варто підкреслити, що плата у приватних університетах значно нижче, ніж у будь-якому з державних університетів Польщі, при цьому якість на гідному високому рівні. Якщо Вас цікавить будь-який з рейтингових напрямків, варто звернути увагу на такі обрані університети:

Підсумовуючи, зауважимо, що новий напрямок «Право» у WSBiNoZ є багатообіцяючим курсом, на який націлилися абітурієнти, котрі мають охоту придбати відповідну професію. Немає сумнівів, що учні, які оберуть цей курс, досягнуть бажаних вершин. Проте, варто враховувати, що право та юриспруденція підходять не кожному абітурієнту, який замислюється про нього, тому варто зважити всі за та проти, а також детально вивчити перелік та особливості топових напрямків.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини