Польські університети з позаконкурентними цінами на 2018 рік

7171
Facebook Twitter
Польські університети з позаконкурентними цінами на 2018 рік

У даній статті ми розповімо про те, які університети РП пропонують ціни, що є поза всякою конкуренцією в 2018 році.

2018 рік, навіть попри те, що пройшла тільки його половина, став ще більш прогресивним та приносить позитивні зміни в економічну, політичну та соціальну ситуації великих світових держав. Республіка Польща, одна з тих країн, в якій підвищиться рівень заробітних плат, що призведи до зміни в інших сферах життєдіяльності. Також, зростання винагороди за працю та зміна показника безробіття передбачаються в Польщі і на наступні кілька років.

Зважаючи на це, зростає кількість іноземних абітурієнтів, які бажають отримати вищу освіту у рейтингових навчальних структурах Польщі.

Проте, багатьох кандидатів цікавить питання вартості навчання, та, що природно, ідеальним варіантом є поєднання високої якості, з доступною платою. У даній статті ми розповімо про те, які університети РП пропонують ціни, що є поза всякою конкуренцією в 2018 році.

Чому приділити увагу при виборі ВНЗ?

Існує багато рейтингів: внутрішньопольські, міжнаціональні, міжнародні, європейські та світові. Спеціалісти UP-STUDY підкреслюють, що при виборі установи вищої освіти, позиція, яку конкретний ВНЗ займає у різних рейтингах, грає вагому роль. Також, варто дуже відповідально поставитися до вибору спеціальності, адже, якщо є охота мати гідну оплату праці, то краще орієнтуватися на тенденції ринку.

Ціни на топові спеціальності в рейтингових вищих навчальних закладах Польщі:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu).

Комфортний та привабливий профільний ВНЗ в напрямку туризму та бізнесу не тільки для поляків та українців, а й для інших іноземних студентів. Один з найпопулярніших напрямків — «Інформатика», який можна вивчати як польською, так і англійською мовами з платою у 1300-1900 євро. Фінанси, туризм, внутрішня безпека, менеджмент та управління — всі ці напрямки бакалаврату обійдуться в 1100 євро за рік. Завдяки близькості Європейських столиць до Вроцлава, студенти з дипломом даного освітнього закладу можуть реалізувати свій потенціал як в Польщі та на Батьківщині, так і на міжнародному ринку праці.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula) у Варшаві. Уже кілька років поспіль ця польська академія бізнесу славиться ідеальним співвідношенням між ціною та якістю. Також, залучає студентів як з РП, так і з інших країн, через обширність вибору напрямків досліджень. З десяти факультетів, кожен абітурієнт першого науково-кваліфікаційного ступеня знайде те, що йому підходить. Тут є дієтика, туризм, графіка, журналістика, економіка, менеджмент та багато іншого. Вартість одного року навчання знаходиться у діапазоні 1200-1450 євро на бакалавраті польською мовою викладання. Є можливість вибрати англомовні спеціальності, а також, еМВА, плата за який становить €4000.

3. Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu) у Вроцлаві. Це освітній заклад, який входить до трійки лідерів рейтингу недержавних ВНЗ. Є різні напрями досліджень, які можна вибрати в якості майбутньої професії, та, серед інших присутня неподільна магістратура в напрямку права. Середня вартість навчання знаходиться в діапазоні €1036-1214. На самому рейтинговому факультеті «Інформатика», плата на якому становить €1167, можна вибрати наступні спеціальності: «Комп'ютерна графіка та мультимедіа», «Мережа, система та IT-безпеку», «SAP-інформаційні системи на підприємствах», «E-commerce (інтернет бізнес)».Підсумовуючи, варто зауважити, що ми перерахували далеко не всі польські ВНЗ, які мають позаконкурентні ціни на навчання в 2018 році. Вартість навчання в Польщі, особливо в приватних університетах, набагато доступніше, ніж в інших європейських країнах, причому, від цього не страждає якість.

Дивлячись на позитивні прогнози польських економістів, абітурієнтам, які знаходяться на етапі вибору країни для отримання освіти, варто ґрунтовно замислитися про віддання переваги РП та її навчальних структур.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини