Чи перспективне навчання в Польщі? Чи зацікавлена Польща в українцях?

5769
Facebook Twitter
Чи перспективне навчання в Польщі? Чи зацікавлена Польща в українцях?

Коли перед абітурієнтами постає питання про навчання за кордоном, то більшість обирає курс саме на польські вищі навчальні заклади. В чому ж причина? Чи зацікавлені польські ВУЗи в українських студентах?

Коли перед абітурієнтами постає питання про навчання за закордоном, то більшість обирає курс саме на польські вищі навчальні заклади. У чому ж причина такого

інтресу

та чи зацікавлені польські ВНЗ в українських студентах? Спробуємо розставити всі крапки над “і”.

Чи перспективне навчання в Польщі?

Варто зазначити, і це вже давно не секрет, що Польща на сьогодні відчуває гостру демографічну кризу, паралельно з тим в країні активно створюються та розвиваються іноземні корпорації та компанії, яким досить гостро не вистачає молодої ланки спеціалістів для забезпечення внутрішньої роботи та функціонування. Вже кілька років поспіль польські ВНЗ активно пропагандують та залучають до себе на навчання студентів із сусідніх країн, у тому числі з України, створюючи для них спеціальні умови для спрощеного вступу та, актуальні на ринку праці, програми навчання. Зі свого боку, іноземні студенти з такими змінами тільки в плюсі, адже Польща європейська країна, а це означає, що після закінчення навчання вони отримують Європейський диплом, визнаний у всіх країнах Європи. Термін навчання в європейському ВНЗ значно менший і становить 3 роки, відкрита система практики та безкоштовного стажування у будь-якій країні світу. І найголовніше -ціна навчання, яка рівнозначна українським ВНЗ (від 750 євро на рік). Після закінчення польського вишу, студент з України має вибір: або повертатися додому та розпочинати працю, або ж продовжувати будувати кар'єру в Європі.

Чи достатньо просто закінчити ВУЗ?

Все ж не слід тішити себе тим, що, закінчивши польський ВНЗ, все у Вас буде “в шоколаді”. Просто вчитися і навіть добре вчитися не є достатньо, аби знайти своє місце під сонцем та отримати гарну роботу. На сьогодні, європейські вищі навчальні заклади пропонують понад 350 найрізноманітніших спеціальностей та напрямків на вибір, але, так як і в Україні, ледь не половина з них не є актуальними в умовах сучасного ринку праці. З такими дипломами Ви не знайдете достойну роботу та постане серйозна потреба: або змінювати напрямок та перенавчатися, або миритися зі здобутим. Причому, не слід ганьбити ВНЗ, які кращі чи які гірші. Усі навчальні заклади в Європі (відповідно в Польщі) є під одною акредитацією та працюють за однаковими програмами. Тому єдине, що Вам залишається зробити при вступі до польського ВНЗ - це проаналізувати ринок праці та обрати вигідний напрямок майбутньої професії.

Програма UP-STUDY є єдиною освітньою програмою в Україні, яка вже кілька років поспіль бере участь в європейських проектах,що займаються аналізом ринку розвитку економіки в світі та займаються підтримкою актуальних навчальних програм для підтримки молоді в плані розвитку професійних здобутків. Нашим пріоритетнім завданням є допомогти молодій людині реалізувати свої можливості максимально, не помилитися у виборі, підібрати програму навчання та стажування, яка буде потрібною в умовах сучасного ринку праці. Цей підхід є дуже індивідуальним, тому не можна видати списком актуальні і не актуальні напрямки у навчанні. Якщо Ви визначились, що отримати вищу освіту в Польщі -це саме для Вас, але ще не знаєте який напрямок обрати, - Програма UP-STUDY допоможе Вам. Наша мета - щоб кожен наш студент отримав максимум не тільки при вступі до іноземного університету, але й зайняв найвигіднішу позицію у своєму професійному житті. 7 із 10 наших студентів після закінчення ВНЗ отримують вигідні контракти та хорошу роботу, яка дає змогу професійного росту та розвитку.

Для отримання додаткової інформації та запису на подачу документів, телефонуйте: (044) 247-97-20, (096) 007-02-00, (050) 722-4-777. Ми маємо відповіді на Ваші запитання!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини