Навчання в Польщі. Відгуки

7475
Facebook Twitter
Навчання в Польщі. Відгуки

Дана стаття буде цікава всім абітурієнтам, студентам польських ВНЗ, а також їх батькам через те, що ми розглянемо всі особливості навчання в РП та викладемо відгуки про освітній процес українських учнів польських університетів.

Республіка Польща вже давно вийшла на той високий рівень надання якісних освітніх послуг, який дозволяє конкурувати з лідерами цієї ніші, наприклад, з Німеччиною та Францією. Вперше Польща випередила німецькі установи вищої освіти за кількістю абітурієнтів з України та країн СНД. Завдяки успішно запровадженому Болонському процесу, а також тому, що значна частина навчального часу приділяється придбанню студентами практичних вмінь, польські ВНЗ стають все більш популярними з кожним роком. Не маловажним фактором є й те, що європейський диплом, який Ви отримуєте в польських вищих навчальних закладах, обійдеться в 2-3 рази дешевше, ніж в інших Європейських країнах, при цьому не поступається в якості, і не вимагає нострифікації. Дана стаття буде цікава всім абітурієнтам, студентам польських ВНЗ, а також їх батькам через те, що ми розглянемо всі особливості навчання в Польщі та викладемо відгуки про освітній процес українських учнів польських університетів.

Як вступити та поїхати на навчання в РП з України?

Обираючи одну з рейтингових польських установ вищої освіти, Ви можете розраховувати на отримання якісного європейського диплома, який визнається Європою та іншими цивілізованими країнами. Також, радує українців і те, що завдяки активній українізації сфери польської освіти, вступити можна без іспитів та незалежно від результатів зовнішнього національного оцінювання. Ще одним позитивним моментом є шанс вступу на бюджетне відділення, або можливість претендувати на стипендію чи грант, матеріальних виплат за якими може вистачити на покриття витрат навчання. До того ж, можна влаштуватися на легальний підробіток, при чому, учні стаціонару не потребують додаткових дозволів, та не обмежені в роботі часом.

Для того, щоб законно перебувати на території РП, потрібен відповідний документ, яким може бути, як національна віза категорії D, так і Карта Побиту. Для абітурієнтів з України навіть мова не може стати перешкодою при вступі до Польщі, адже завдяки тому, що наші мови належать до однієї мовної групи, вивчити польську не складає особливих труднощів.

Відгуки українських студентів про навчання у ВНЗ Польщі

Тільки за поточний рік в польській державі стало на 10 тисяч українських студентів більше, ніж в минулому році. Це підтверджує, що студенти задоволені якістю та перспективністю, які вони знаходять в польських ВНЗ. Також, важливим є й компанія-посередник, яка допомагає, починаючи від вибору міста та університету, закінчуючи підтримкою під час навчання. Саме таким лідером у сфері польської освіти для українських абітурієнтів є компанія UP-STUDY. Відгуків про роботу наших фахівців багато, та можете порадіти разом з Вами, що позитивні становлять 99%. Ось деякі з них:1. «Дуже задоволена роботою компанії. Хочу подякувати всім працівникам UP-STUDY. Пояснюють все дуже зрозуміло та завжди допомагають! Всі процеси детально продумані. Все на висоті » — Голуб Катерина.2. «Зараз враження від програми дуже хороші, хочеться висловити подяку менеджерам програми, які готові допомогти в будь-який час, підтримують та ставляться з розумінням» — Юлія Колодій.

Щодо враження про саму освіту, викладемо на прикладі конкретного університету, так учень Вроцлавського Університету Бізнесу, Микита Баринов поділився: «Польська освіта відрізняється сучасним підходом як до самого студенту, так і до процесу навчання. Крім того, що викладачі видають величезний обсяг інформації в доступній для розуміння формі, можна знайти й перейняти практичний досвід. Спасибі, це те, що я шукав ».Підсумовуючи зазначимо, що дуже перспективно з позицій швидкого працевлаштування здобувати вищу освіту в РП. Відгуки студентів позитивні та радісні, що вселяє віру і в майбутніх учнів польських ВНЗ. Завдяки доступності та високому професіоналізму викладацького складу більшості університетів, українці мають можливість не тільки отримати європейський диплом, а й стати дійсно висококласним фахівцем в обраній галузі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини