Майбутнє тимчасової роботи у Польщі

1809
Facebook Twitter
Майбутнє тимчасової роботи у Польщі

У даній статті ми розповімо про майбутнє короткострокової зайнятості, тому фахівці UP-STUDY рекомендують прочитати її учням польських ВНЗ та іншим зацікавленим особам.

Короткострокова зайнятість була, є та буде, тому що вона дає компаніям можливість швидко реагувати на мінливі потреби бізнесу. Без гнучких форм зайнятості польська економіка не зможе рости, — вважають експерти агентства з працевлаштування Manpower у відповідь на що з'являються у ЗМІ оголошення про скорочення тимчасової роботи у Польщі. Стабільністю зайнятості не потрібно турбуватися людям, які на даний час працюють на основі цієї моделі, більш того, поточна ситуація на ринку дає їм комфорт та кращі фінансові умови, ніж рік тому. Питання про тимчасову зайнятість також хвилює студентів польських університетів, оскільки багато хто з них підробляють з метою поліпшення матеріального становища та набуття практичного досвіду. Зважаючи на це, у даній статті ми розповімо про майбутнє короткострокової зайнятості, тому фахівці UP-STUDY рекомендують прочитати її учням польських ВНЗ та іншим зацікавленим особам.

Як виглядає ситуація з короткостроковою роботою у Польщі?

Тимчасова робота у Польщі буде продовжувати функціонувати, тому що польським підприємствам просто необхідні гнучкі форми зайнятості. Без них компанії не зможуть реагувати на сезонність у своїй галузі, на нові замовлення, проекти та їх короткі терміни, та, таким чином, нарощувати свою конкурентоспроможність на ринку. Без гнучких форм зайнятості польська економіка не зможе розвиватися

Тимчасова робота давно перестала ототожнюватися з дешевою робочою силою. Для роботодавця це приносить додану вартість, підвищуючи його операційну ефективність, але це коштує грошей. Щоб залучити співробітників на певний час, їм потрібно запропонувати привабливий пакет пільг та вигод, не забуваючи про створення іміджу роботодавця на місцевому ринку.

Також буває, що тимчасова робота у фінансовому відношенні ще більш вигідна для співробітника у порівнянні з пропозиціями про роботу від інших роботодавців. Часто це шлях до постійної зайнятості, співробітники спочатку є тимчасовими, але у кінцевому підсумку вони здатні надати організаціям ресурси. Більш того, співробітник отримує нові можливості у ситуації, що склалася. Сьогодні на переговорах з роботодавцями користувачі йдуть від особистості кандидата та прислухаються до їхніх потреб. Розмова про функціонування бізнесу у світлі ринку кандидата не є чимось поганим, але це питання розуміння ситуації та показу клієнтові, як підійти до цього питання.

Що дає стратегія зайнятості, створена спільно агентствами з працевлаштування та компаніями?

Освітня роль агентств з працевлаштування, які є партнерами роботодавців, також зростає. Разом вони формують кадрові стратегії задовго до офіційного відкриття компанії. Стратегія зайнятості, підготовлена ​​після партнерства, робить форму тимчасової роботи цікавою як для роботодавця, так і для працівника. Компанії, у результаті законодавчих змін охочі використовувати альтернативні рішення для тимчасової роботи, можуть навіть віддати на аутсорсинг повний процес, який останнім часом став більш популярним. Він підходить для підприємств, які хочуть зосередитися на основних видах діяльності та водночас оптимізувати витрати на ведення бізнесу.

Підсумовуючи, зауважимо, що, як підтверджують результати дослідження, проведеного ManpowerGroup, гнучкість на робочому місці є одним з основних факторів, котрі мотивують, для початку нової роботи. Розрахункова кількість тимчасових працівників у Польщі становить 323 тисячі осіб. Як раніше було згадано, тимчасова робота у РП є та буде, тому студентам та іншим людям, яким підходить такий вид зайнятості нема про що хвилюватися.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини