Вступай в Collegium Civitas та безкоштовно навчайся 2 семестри в США

7051
Facebook Twitter
Вступай в Collegium Civitas та безкоштовно навчайся 2 семестри в США

Безкоштовно навчайся 2 семестри в West Virginia University (США). Університет Collegium Civitas оплачує стипендію у розмірі 12 000 євро для покриття витрат.

Безкоштовно навчайся 2 семестри в West Virginia University (США). Університет Collegium Civitas оплачує стипендію у розмірі 12 000 євро для покриття витрат. Трансатлантична освітня програма (Transatlantic Program in East-central European Studies) розрахована на ступінь магістра гуманітарних наук за спеціальністю Східно-центральна Европєїстика.

Участь у програмі

Collegium Civitas, West Virginia University (Моргантаун, США) і University of Tartu (Естонія) створили унікальну міждисциплінарну спільну програму, що вивчає проблематику Східної і Центральної Європи. Протягом 4 років тривалості програми, 48 американських і європейських студентів закінчать дану програму. Студенти, що беруть участь в програмі проводять 2 семестри на навчанні на протилежній стороні океану, отримуючи стипендію, що покриває вартість навчання за кордоном. В період 2009 – 2012 роках, студенти Collegium Civitas, що пройдуть попередній конкурс, отримають подвійний рівень магістра: за спеціальністю Історія університету West Virginia (США) і Міжнародні Відносини в Collegium Civitas.

Про університет

Студенти отримають стипендію у розмірі 12 000 євро для покриття витрат, пов'язаних з освітою в West Virginia University. Це прекрасна можливість для студентів, які хочуть скористатися міжнародними зв'язками Collegium Civitas і зробити важливий крок до міжнародної кар'єри.

Дізнатися більше про навчання в Університеті Collegium Civitas (Варшава)

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини