Як вступити в Польщу з України в перевірений університет?

6544
Facebook Twitter
Як вступити в Польщу з України в перевірений університет?

Дана стаття несе цінність для абітурієнтів з України тому, що відкриє секрети вступу в польські університети і підкаже, якими якостями повинен володіти перевірений ВНЗ.


Поїхати до Польщі з метою навчання, зараз прагне кожен другий випускник української школи, ліцею чи гімназії. Це обумовлено, з української сторони — складною ситуацією в країні і безладом у вітчизняних ВНЗ; з польської — якісною освітою з доступною платою за навчання. Також, сприяють вибору польських установ вищої освіти наступні фактори: територіальна і культурна близькість держав, можливість вступу відразу після отримання атестата зрілості та, звичайно, якісний європейський диплом. Дана стаття несе цінність для абітурієнтів з України тому, що відкриє секрети вступу в польські університети і підкаже, якими якостями повинен володіти перевірений ВНЗ.

Як поїхати вчитися до Польщі?

Технічно, особливих складнощів немає. Для початку, необхідно визначитися з містом навчання, установою вищої освіти і спеціальністю. Далі, підготувати і передати повний пакет документів, укласти договір і оформити візу. Але фактично, на кожному з перерахованих етапів можуть виникнути складності, і, для необізнаних абітурієнтів вони можуть стати серйозним бар'єром на шляху до досягнення бажаного. Саме з метою спрощення цього процесу краще звернеться до наших представників, які нададуть всіляке сприяння на всіх фазах: починаючи з вибору вищого закладу, закінчуючи інформаційною підтримкою в отриманні візи і вирішення житлового питання.

Критерії оцінки перспективності ВНЗ

Польська система освіти надає широкий вибір вищих навчальних закладів державного і приватного типу, серед яких: вищі школи, академії, інститути та університети. Для того, щоб зробити правильний вибір установи, необхідно оцінити її за декількома критеріями, а саме:

  • місто, в якому вона розташована;
  • позиція, яку займає в рейтингу серед університетів Польщі та Європи;
  • відсоток працевлаштування випускників відразу після отримання диплома;
  • широту матеріально-технічної бази;
  • наявність серед викладацького складу висококваліфікованих кадрів з досвідом практичного застосування спеціальності.

У відповідності з перерахованими критеріями варто запропонувати Вашій увазі перелік перевірених ВНЗ Польщі, які краще за інших підійдуть українським абітурієнтам:

  1. Університет Бізнесу у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Привабливий ВНЗ, який спеціалізується, в основному, на підготовці кваліфікованих кадрів в напрямку бізнесу і туризму.
  2. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Ідеальна академія в співвідношенні між ціною і якістю. Має великий вибір спеціальностей.
  3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu). Мотивує і надихає на пізнання всіх тонкощів сфери бізнесу і банківської справи за допомогою інноваційних методів навчання.

Вартість навчання в цих та схожих ВНЗ знаходиться в діапазоні від €988 до €2250, все залежить від конкретного університету, програми та мови досліджень, а також освітнього рівня. Щоб прийняти правильне рішення у виборі установи вищої освіти Польщі, необхідно зважити всі переваги і зіставити їх з власним уявленням про належному вищу освіту. У всьому іншому Вам допоможе компанія UP-STUDY.Отже, в Польщі функціонує багато вищих навчальних закладів, в яких навчання для українських студентів буде комфортним. Процес вступу набагато простіше, ніж в інших європейських країнах, але необхідно вивчити всі деталі і ґрунтовно підготуватися до збору необхідного пакету документів, або доручити цю справу професіоналам. Не важливо, який варіант Ви оберете, установи вищої освіти в Польщі — це завжди гарантія якості та успіху в майбутньому.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини