Festiwal Design Thinking Week 2018 — дізнайтеся подробиці заходу!

5007
Facebook Twitter
Festiwal Design Thinking Week 2018 — дізнайтеся подробиці заходу!

Design Thinking Week — це фестиваль інноваційних дизайнерських рішень, який, згідно з методологією проектування мислення, інтенсивно працює з року у рік, щоб стати краще та більш вигідним для своїх користувачів.

Design Thinking Week — це фестиваль інноваційних дизайнерських рішень, який, згідно з методологією проектування мислення, інтенсивно працює з року у рік, щоб стати краще та більш вигідним для своїх користувачів. У поточному році організатори підготували можливість самооцінки ключових аспектів з точки зору компетенцій майбутнього: емпатії та співпраці. Дану подію можуть відвідати студенти освітніх структур Республіки Польща, польська молодь, експерти не тільки напрямки дизайну, а й суміжних областей, а також всі інші зацікавлені особи, як резиденти країни, так і іноземні громадяни, які приїхали до Польщі, на короткостроковій або довгостроковій підставі.

Фестиваль пройде 12-18 листопада 2018 року у декількох локаціях Польщі, таких як Варшава, Вроцлав, Познань, Гданськ, Краків, Ченстохова, Катовіце, Кєльце, Лодзь та Острув-Великопольський.У рамках Тижня дизайну у Вроцлаві організатори підготували для всіх охочих дводенний захід, наповнений надихаючих лекцій та семінарів.

Відкриті семінари

Коли? 13 листопада 2018 року

Де? В Університеті економіки у Вроцлаві

Семінари будуть проводитися місцевими організаторами та компанією Booster для всіх, хто у цьому зацікавлений. Мета семінару — надати цінні знання на тему DT людям, яким ніколи не доводилося мати справу з методологією, а також тим, хто хоче дізнатися більше про це! Посилання на захід — Розвивайте компетенції майбутнього за допомогою Design Thinking — семінари: https://www.facebook.com/events/2140264232692559/

Відкриті лекції

Коли? 15 листопадаДе? Nokia GarageЛекції Nokia Garage будуть очолюватися запрошеними організаторами доповідачами. Останні щиро бажають показати учасникам, як виглядає весь процес DT, тому кожна лекція буде стосуватися окремого етапу, який дозволить отримати більш глибоке розуміння методології. Тому, якщо Ви хочете дізнатися весь процес, варто неодмінно відвідати всі запропоновані лекції! Посилання на захід — Пограйте у Five з дизайнерським мисленням!: https://www.facebook.com/events/1731870643585954/Рекомендуємо всім охочим взяти участь у конференції стежити за заходом на Facebook: https://www.facebook.com/events/335607123851114/ та на веб-сайті: https://dtweek.com/dtw-wroclaw/.Бар'єри міжсекторального співробітництва включають стереотипне мислення секторів один про одного, що супроводжується тенденцією узагальнювати судження та думки у цілому. Це проявляється у незнанні іншого боку, що призводить до взаємного нерозуміння виконаного. Представники даного сектора часто роблять поспішні висновки, засновані на спробі або єдиному співробітництві з декількома організаціями, узагальнюючи судження всією галуззю.Дизайн мислення з самого початку узгоджується з ідеями передової практики міжсекторального співробітництва — підкреслює роль міждисциплінарності. Повага різноманітності, вписана у перспективу дизайнерського мислення, є основою соціальної відповідальності. Під час реалізації проекту відповідно до DT, члени команди вчаться надавати конкретні відгуки, ґрунтуючись на прийнятті партнера. Така побудова відкритих та партнерських відносин дозволяє правильно оцінювати співпрацю, її поточні зміни та більш ефективне виконання цілей. Олександра Калита, аспірантка з даного предмету у Гданському технологічному університеті, а також пристрасний міжсекторальний партнер у концепції КСВ підкреслює, що подібне зобов'язання вимагає часу, висновків, рекомендацій та модифікацій, які залишаються узгодженими з процесом проектування відповідно до методології проектування мислення.Це лише мала частина того, що можна дізнатися, відвідайте подію хоча б в одному із запропонованих польських міст. До речі, якщо Ви зацікавлені у тому, як використовувати DT для розвитку міжсекторального співробітництва, напишіть Ола, котра працює промоутером та фахівцем зі зв'язків з громадськістю, а також координатором проекту у Фонді Хоспіса, контакти якої можна знайти на сторінці заходу у Facebook!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини