Академічні центри Польщі, що відкривають максимум можливостей під час та після навчання

1205
Facebook Twitter
Академічні центри Польщі, що відкривають максимум можливостей під час та після навчання

У РП є кілька міст, які можуть сміливо претендувати на звання академічних центрів, але які з них є найбільш перспективними. Поговоримо про це детальніше у статті, запропонованій нижче.

Республіка Польща цікавить українців у багатьох аспектах. Одні відправляються туди для того, щоб отримати затребувану професію, якісний європейський диплом та перспективи швидкого працевлаштування, після присвоєння кваліфікації. Інші прагнуть отримати хороше робоче місце, з комфортними умовами праці, гідною заробітною платою, соціальним пакетом та перевагами, доступними жителям країн Європи. Треті хочуть відкрити бізнес, який можна буде швидко вивести на міжнародний рівень, причому, підприємці звертають особливу увагу на хороші умови, податки та сприяння з боку государева, а Польща у цьому досягла успіху. В якомусь плані всі перераховані мотивації взаємопов'язані, та, у разі молодих людей, все починається саме з освіти. У РП є кілька міст, які можуть сміливо претендувати на звання академічних центрів, але які з них є найбільш перспективними. Поговоримо про це детальніше у статті, запропонованій нижче.

Міста Польщі, що є центрами освіти. Що їх ВНЗ можуть запропонувати студентам?

Фахівці UP-STUDY звертають Вашу увагу на те, що навчання у польських університетах надає великі можливості у будь-якому випадку, але у деяких містах отримати освіту особливо перспективно. У такому випадку розглянемо саме ті міста, плідне навчання в яких приносить максимальні результати у вигляді швидкого працевлаштування, розширеної мережі контактів та можливостей зростання.

  • Варшава — столиця Польської Республіки та місто, яке динамічно розвивається практично у всіх аспектах: економіки, інвестицій, бізнесу, науки, освіти, нерухомості, техніки, підприємництва та інших не менш важливих напрямків для його, і країни у цілому, розвитку. Перспективність навчання у локальних ВНЗ полягає не тільки у тому, що останні надають навчання на вищому рівні, а й у тому, що завдяки налагодженим взаємозв'язкам з місцевим бізнесом, у студентів з'являється можливість перейняти передовий досвід за допомогою проходження оплачуваних стажувань у найбільш просунутих компаніях. Кращими у своєму роді є такі приватні установи: Академія Вістула, Академія Громадських Наук та Варшавський Університет Менеджменту.
  • Вроцлав — столиця Силезії, великий логістичний та академічний центр, який має вигідну локацію. Завдяки тому, що місто розташоване близько до кордону з Німеччиною, а також звідси легко дістатися до інших європейських держав, у цьому польському куточку відкрили свої головні офіси багато міжнародних компаній. Це важливо як для економіки міста, регіону, так і для студентів місцевих університетів, адже у них є можливість залучити себе у будь-якій з компаній, як в якості тимчасового співробітника, так і постійного фахівця, після присвоєння кваліфікації. Розглядаючи найбільш привабливі та перспективні структури навчання, не можна обійти увагою Вроцлавський Університет Бізнесу. У своєму роді — це мега бізнес-ВНЗ, що дозволяє отримати у ньому топові професії зі справедливою платою за рік. Також популярність серед локальних та іноземних учнів має Університет Банківської Справи, що входять до найбільшої групи недержавних структур WSB, тут можна знайти все необхідне для якісного навчання.

Підсумовуючи, підкреслимо, що навчаючись у зазначених містах, якщо Ви повністю віддаєтеся навчанню, а також підшукуєте варіанти набуття досвіду роботи, досягти поставлених цілей буде набагато простіше. Розглянуті ВНЗ є зразком якості, доступності та перспективності. Якщо Вас цікавлять інші міста або структури, звертайтеся до представництв UP-STUDY, та Ви обов'язково знайдете те, що шукаєте.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини