Вступ 2014 розпочато! (Програма "Навчання в Польщі")

5255
Facebook Twitter
Вступ 2014 розпочато! (Програма "Навчання в Польщі")

Стартував запис абітурієнтів на 2014 рік навчання в університетах Польщі. Заповнюйте онлайн "Анкету учасника" та реєструйтеся на подачу докуменів. (При вступі до 15 грудня 2013 року Ви економите на навчанні 1000 грн)

Основною перевагою Програми UP-STUDY Навчання в Польщі є той незмінний факт, що будучи ще в статусі учня випускного класу, Ви можете подати документи до польського університету, пройти всі етапи вступу та отримати документи про зарахування, в той час доки Ваші однокласники готуються до ЗНО і навіть не уявляють де будуть здобувати освіту далі.

Гарантоване зарахування до обраного університету

Мало хто може бути впевненим на 100 % у зарахуванні до обраного ВНЗ. В нашому випадку все набагато простіше: якщо Ваша кандидатура та середній бал Вашого атестату відповідає вимогам обраного ВНЗ в Польщі, - рішення про зарахування Ви отримуєте у продовж 2-ох годин.90 % минулорічних студентів UP-STUDY ще до закінчення школи були достроково зараховані до польських ВУЗів, обрали місце проживання та готувалися до виїзду на літні курси польської перед навчанням при університетах.Розрахуйте реальні витрати на навчання у 2014 році зараз, скористайтеся унікальним "Калькулятором навчання у Польщі"

Чому потрібно подавати документи так рано?

Найбільшою помилкою абітурієнта є те, що рішення подати документи до польського вузу приходить тоді, коли розпочинається офіційна вступна кампанія в Україні. Насправді процес досить суттєвий, адже Ви будете навчатися за кордоном, в іноземній державі, де є візовий режим і складний процес підготовки документів на навчання для іноземця, що потребує ряд додаткових документів та дозволів. І хоча цим займається Програма, все ж він потребує часу та поетапності.Варто наголосити на тому, що подавати заяву до університету Польщі можна до Нового року, зверніть увагу, що на лютий-березень приходить основна кількість абітурієнтських заяв, а вступна кампанія у деяких вузах закінчується вже у травні. Подаючи документи одним з перших, Ви проходите всі етапи поступово та маєте до вибору абсолютно всі ВНЗ та спеціальності. З досвіду попередньої вступної кампанії, ще у квітні 40% спеціальностей найпопулярніших ВНЗ Польщі припинили набір, так як було набрано достатню кількість студентів з України. Окрім цього студент суттєво економить на Програмі подаючи документи одним з перших, так як отримує знижку за рахунок завчасної реєстрації. Його документи йдуть першими на обробку та результат від ВНЗ будуть відомі раніше.

Умови зарахування по Програмі UP-STUDY

Зарахування проводиться методом не тільки особистої співбесіди з польським представником, але, в першу чергу, методом почерговості. Тобто ті абітурієнти, які подають документи раніше мають пріоритетніші місця до вступу, ніж ті, хто зволікає. Разом з цим не слід забувати, що кожен окремий факультет має свою обмежену кількість місць. Деякі вузи взагалі надають лише декілька місць для іноземних студентів, тому хто першим подав документи, має гарантію закріплення його за ним. Більш детально про процес подачі документів та необхідні документи для вступу Ви можете дізнатися тут.

3 етапи процедури зарахування:

1. Запис на подачу документів

Зателефонуйте нам: (096) 007-0-400 (Київ) або (096) 007-0-200 (Рівне) та запишіться на подачу документів (запис можливий за 2 тижні до бажаної дати візиту).

2. Заповніть "Анкету абітурієнта"

Заповніть Анкету абітурієнта у вкладці "Вступ 2014" (зверху сторінки) і Ви будете автоматично занесені до бази абітурієнтів Польських ВНЗ Програми UP-STUDY (дану анкету можна заповнити у офісі програми у день подачі документів).

3. Поява в офісі програми у зазначений часУ офісі програми оберіть ВУЗ та спеціальність, пройдіть інтерв'ю, подайте необхідні документи, та підпишіть договір. Рішення про зарахування виноситься у продовж 2-ох годин з моменту подачі Вами документів.

Чи можна змінити спеціальність до чи під час навчання?

Так, це можливо лише для студентів Програми UP-STUDY, за наявності місць на факультеті. Змінити спеціальність можна і під час першого року навчання, в цьому допомагає наша Програма.

Чи приймаються документи без атестату?

Так, але в анкеті ВНЗ, Ви повинні вказати правдиві досягнення та оцінки. Якщо Ваші досягнення, які Ви вкажете в анкеті кардинально відрізнятимуться від оцінок в атестаті, університет зберігає за собою право відрахувати Вас.

Чи потрібні для поступання результати ЗНО?

Ні, оскільки це внутрішня українська форма оцінювання знань, не використовується та не враховується для подачі документів до іноземного ВНЗ. Таким чином, чи здавати ЗНО чи ні, поступаючи до польського університету, це Ваш вибір.

Чи повертає університет кошти, якщо передумав навчатися?

Більшість університетів повертає кошти повністю без штрафів, за мінусом періоду, який Ви вже провчилися.

Чи можливе безкоштовне навчання в Польщі?

Польські ВНЗ для іноземців пропонують лише комерційну форму навчання, держаного замовлення для українців в Польщі немає і ніколи не було, звичайно якщо Ви не поляк. Проте, якщо Ви маєте на це певні підстави, наприклад, високі досягнення в спорті, входите в збірну України, то безкоштовне навчання можливе. Знижку на навчання чи стипендію пропонують деякі ВНЗ для студентів з України, які мають Карту Поляка чи ступінь інвалідності.

Документи, які необхідно підготувати для візиту:

— Анкета абітурієнта обраного університету (Надається безкоштовно в день подачі документів в представництві UP-STUDY)— 8 кольорових фотокарток (3.5х4.5 см, лівий напівпрофіль, відкрите ліве вухо)— 4 фото на шенгенську візу (3,5х4,5, зразок додається)— Копії основних сторінок українського паспорту абітурієнта— Копія ідентифікаційного коду абітурієнта— Копія закордонного паспорту абітурієнта (Якщо немає, документи подаються без нього)— Копія свідоцтва про народження абітурієнта (Для неповнолітніх - до 18 років)— Копії сторінок українських паспортів обох батьків абітурієнта (Для неповнолітніх - до 18 років)— Оригінали нагород та дипломів зі школи (Олімпіади, змагання. Потрібні для стипендій та знижок на навчання)- — Копії перших сторінок закордонних паспортів батьків (Якщо є, для неповнолітніх абітурієнтів)

Подати копії протягом 2-ох тижнів після візиту

— Оригінал нотаріального дозволу від обох батьків про не заперечення у достроковому виготовлені закордонного паспорту дитині та дозвіл на її виїзд за кордон самостійно без супроводу (Для неповнолітніх - до 18 років)— Оригінал нотаріального дозволу про не заперечення у самостійному виїзді дитини за кордон на тривалий термін без супроводу у зв'язку з навчанням (Для неповнолітніх - до 18 років).

ЗАРАХУВАННЯ ДО ОБРАНОГО ВУЗУ

У день подачі документів абітурієнт підписує договір з організатором програми «Навчання в Польщі», отримує рахунок на оплату «Вступного внеску» та оплачує його. На основі поданих документів та квитанції про оплату, у цей же ж день, за абітурієнтом бронюється місце у програмі «Навчання в Польщі» на обраній спеціальності.

Для початку вступу Ви можете: Заповнити онлайн "Анкету учасника", Обрати університет та спеціальність чи Прочитати відгуки учасників UP-STUDY

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини