Харчові технології та харчування людини

Вроцлавський Університет Природничих Наук
Вроцлавський Університет Природничих Наук

Спеціаліст харчових технологій розробляє нові продукти харчування, проектує технологічні лінії, підбирає сучасне обладнання, використовує відповідні методи, технології та матеріали для виробництва та зберігання харчових продуктів.

Інженерія

Освітній рівень

3.5 роки (7 семестрів)

Тривалість навчання

Польська мова

Викладання

1088 євро/рік

Вартість

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Опис спеціальності

Фахівець даного напрямку аналізує загрози та визначає критичні контрольні точки у виробничих процесах, проектує дослідницькі експерименти з використанням сучасних аналітичних методів, методик, технологій і математичних засобів, а також розвиває та інтерпретує отримані експериментальні результати. Спеціальність поєднує знання в галузі харчової промисловості та технології виробництва з сучасним та інноваційним бізнес-підходом до роботи підприємств. Студенти, що обрали спеціальність «Харчові технології та харчування людини», отримають знання в галузі управління якістю та безпекою харчових продуктів, а також управління підприємством, включаючи економічні та правові аспекти, захист промислової власності та авторського права. Також Ви навчитеся правильно змінювати склад, збагачувати їжу додатковими функціональними речовинами, а також отримаєте необхідні знання щодо приготування, обробки, пакування, зберігання, транспортування та маркетингу їжі.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «Харчові технології та харчування людини» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Математика
  • Неорганічна та органічна хімія
  • Загальна та харчова мікробіологія
  • Навчання з безпечних та гігієнічних умов навчання (BHK)
  • Ергономіка та охорона праці
  • Захист інтелектуальної власності
  • Економіка
  • Фізика 
  • Інженерна графіка
  • Машинознавство та обладнання харчової промисловості
  • Інформаційні технології

Ким може працювати інженер за фахом «Харчові технології та харчування людини» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть працювати на підприємствах харчової та бродильної промисловості,

підприємствах громадського харчування, лабораторії тестування харчових продуктів і води, санітарно-епідеміологічних станціях, науково-дослідних установах. У посадові обов'язки і навички таких фахівців входить:

  • знати харчові інгредієнти, технології, методи збереження
  • знати критерії безпеки харчових продуктів та їх наслідків для харчування людей
  • проявляти інтерес до інновацій на ринку, технологічних досягнень
Почати вступ

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Завантажте перелік цін та напрямків

Завантажте перелік цін та напрямків

Отримайте перелік цін, факультетів та спеціальностей даного університету у зручному форматі PDF (зручно зберігати та друкувати)

Завантажити у PDF

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Дізнайтесь вартість вступу

Вартість послуг UP-STUDY

Ознайомтесь з повним переліком послуг, що входять до пакету "Все включено", який надається за програмою UP-STUDY та їх вартістю.