Вроцлавський Університет Природничих Наук

Спеціаліст з харчових технологій та харчування людини займається питаннями, пов’язані з управлінням якістю та безпечністю харчових продуктів, організацією та управлінням підприємствами, захистом промислової власності та авторського права.

Магістратура

Освітній рівень

2 роки (4 семестри)

Тривалість навчання

Англійська мова

Викладання

4091 євро/рік

Вартість

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Опис спеціальності

Студенти, що обрали спеціальність «Харчові технології», будуть вивчати біотехнологію продукції рослинництва, форми інтелектуальної та промислової власності, біотехнологічні досягнення у виробництві харчових продуктів, харчова гігієна, інновації у виробництві м’ясних, молочних, рибних і рослинних харчових продуктів. Також студенти дізнеаються про сенсорний аналіз як інструмент для харчових інновацій, управління та фінансування досліджень. Майбутні фахівці будуть навчатися плануванню та підготовці наукових робіт, досліджувати якість та безпеку продуктів тваринництва. Крім того, студенти отримають знання в галузі збереження та переробки сировини рослинного і тваринного походження, дізнаються про сучасні тенденції в харчових технологіях, біотехнології та інженерії харчової промисловості, а також політику харчування населення та форми захисту інтелектуальної, промислової власності. Також Ви будете вивчати харчові технології, включаючи розробку нових технологій, розробку нових харчових продуктів та управління їх якістю.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «Харчові технології» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Інновації
  • Інформаційні системи в харчових технологіях
  • Дизайнерська їжа
  • Інновації в харчових технологіях
  • Методологія наукових досліджень
  • Захист інтелектуальної власності
  • Біотехнології та харчові мікробіології
  • Дизайн нових харчових продуктів
  • Хімія природних сполук

Ким може працювати спеціаліст за фахом «Харчові технології» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом в даній сфері, можуть працювати на підприємствах харчової та бродильної промисловості,

підприємствах громадського харчування, лабораторії тестування харчових продуктів і води, санітарно-епідеміологічних станціях, науково-дослідних установах. У посадові обов'язки і навички таких фахівців входить:

  • знати харчові інгредієнти, технології, методи збереження
  • знати критерії безпеки харчових продуктів та їх наслідків для харчування людей
  • проявляти інтерес до інновацій на ринку, технологічних досягнень
Почати вступ

Знижка 200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Завантажте перелік цін та напрямків

Завантажте перелік цін та напрямків

Отримайте перелік цін, факультетів та спеціальностей даного університету у зручному форматі PDF (зручно зберігати та друкувати)

Завантажити у PDF

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Дізнайтесь вартість вступу

Вартість послуг UP-STUDY

Ознайомтесь з повним переліком послуг, що входять до пакету "Все включено", який надається за програмою UP-STUDY та їх вартістю.