Короткий екскурс університетами-партнерами UP-STUDY. Кращі ВНЗ Польщі

2417
Facebook Twitter
Короткий екскурс університетами-партнерами UP-STUDY. Кращі ВНЗ Польщі

У статті ми представимо Вам список престижних державних та приватних університетів Польщі, які є партнерами компанії UP-STUDY.

З року у рік, основним питанням, яким задаються старшокласники, є вибір університету, міста та країни для продовження навчання. Все більше молоді з України зупиняє свій вибір на отриманні освіти за кордоном, а саме у Республіці Польща. Самостійний вибір місця для навчання приносить майбутнім студентам та їх батькам великий стрес. З цієї причини, у пошуку відповідного ВНЗ для придбання вищої освіти та отримання європейського диплома у Польщі, Вам може допомогти Центр польської освіти UP-STUDY, який за 12 років свого існування зайняв провідні позиції на українському ринку. Далі, у статті ми представимо Вам список престижних державних та приватних університетів Польщі, які є партнерами компанії UP-STUDY.

Огляд університетів-партнерів UP-STUDY

1. Вроцлавський Університет Бізнесу. Вища школа Хендльова (WSH) готує кваліфікованих фахівців гуманітарного та економічного профілю. Університет орієнтований на міжнародні відносини, тому пропонує отримання подвійного диплома та участь у програмі обміну ERASMUS+.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула. Відомий варшавський приватний ВНЗ, що надає навчання польською та англійською мовами за 15 напрямами, пов'язаними з економікою, бізнесом, міжнародною політикою, комп'ютерними технологіями. Викладацький склад університету включає 210 викладачів, 50 з яких — доктори наук та професори.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві (WSB). Недержавний ВНЗ здійснює підготовку фахівців у галузі бізнесу, адміністрування, економіки, внутрішньої безпеки, туризму.

Вища школа пропонує студентам пройти міжнародні практики для закріплення теоретичних знань та напрацювання досвіду. WSB має філії у багатьох містах Польщі: Познані, Щецині, Бидгощі, Хожуві, Гданську, Ополе.

4. Академія Суспільних Наук у Варшаві. Вона займає перші рядки у рейтингу престижних університетів Польщі. Навчання у ВНЗ проходить за такими профілями, як: "Менеджмент", "Логістика", "Педагогіка", "Англійська філологія", "Інформатика". Університет завоював величезну кількість престижних нагород, серед яких “Посол польської економіки”, “Лідер нових технологій”. Філії ВНЗ знаходяться у Кракові, Лодзі.

5. Вроцлавський Університет Менеджменту (WSZ). Вища школа Управління Edukacja є найкращим приватним університетом бізнес-профілю, та ставить особливий акцент на навчанні за спеціальностями “Менеджмент” та “Інформатика”. Студенти WSZ мають можливість отримувати стипендії за спортивні та наукові досягнення. 

6. Західнопоморський Університет Бізнесу. Щецинський ВНЗ має великий досвід у підготовці фахівців в області економіки та бізнесу. Стипендії, пропоновані університетом, дозволяють іноземним студентам здобути освіту на безкоштовній або частково оплачуваній основі.

7. Вроцлавський Університет Природничих Наук. Державний ВНЗ, який входить до трійки кращих університетів Польщі та спеціалізується на навчанні студентів у галузі природничих наук та сільського господарства.

8. Вроцлавська Політехніка. Найбільший університет технічних наук, що входить в рейтинг престижних ВНЗ Польщі. Політехніка має сучасні лабораторії для проведення досліджень, творчі та спортивні клуби. Також, університет надає можливість отримання подвійного диплома та забезпечує випускників престижною роботою після закінчення навчання.

9. Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві (MWSLIT). ВНЗ займається підготовкою фахівців за напрямами логістики, експедування та транспортування. За весь час існування, MWSLIT був відзначений великою кількістю нагород та звань у галузі освіти та логістики.

10. Варшавський Університет Менеджменту (WSM). Він націлений на підготовку висококваліфікованих співробітників у сфері міжнародних відносин, адміністрування, дипломатії, міжнародної торгівлі. У 2003 році, WSM пройшов акредитацію BTEC. Тепер, диплом про закінчення ВНЗ визнається більш ніж у 100 країнах світу.

11. Університет Банківської Справи у Познані. WSB пропонує отримання вищої освіти на таких факультетах: "Право", "Адміністрація", "Інформатика", "Фінанси та банківська справа", "Психологія", "Національна безпека", "Менеджмент". ВНЗ займає провідні місця у рейтингу з працевлаштування випускників.

12. Ольштинська Вища Школа ім. Йозефа Русецького (OSW). Студенти OSW мають можливість вибрати навчання за такими напрямками: "Фізіотерапія", "Косметологія", "Англійська філософія", "Педагогіка", "Фізична культура". Головний кампус Ольштинського університету оснащений лабораторіями з інноваційним обладнанням, бібліотекою, спортивними та тренажерними залами, басейном, салоном краси для відпрацювання практичних навичок студентів. На території університету знаходиться гуртожиток, тому у студентів не виникне проблем з місцем проживання на час навчання.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що отримання освіти у Республіці Польща є міцним фундаментом для побудови Вашої майбутньої кар'єри за кордоном. Також, європейський диплом бакалавра відкриває можливість продовження навчання на магістратурі в університетах Англії, Канади, Німеччини, Франції, Китаю. Фахівці UP-STUDY рекомендують українським абітурієнтам звернути увагу на те, що, крім допомоги у виборі ВНЗ та при процесі вступу до нього, наші експерти нададуть безкоштовний підбір житла на час навчання, допоможуть при здійсненні перекладу всіх необхідних документів, підтримають студентів у період адаптації в польській державі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини