Харчові технології та харчування людини

Вроцлавський Університет Природничих Наук
Вроцлавський Університет Природничих Наук

Спеціаліст з харчових технологій та харчування людини займається питаннями, пов’язані з управлінням якістю та безпечністю харчових продуктів, організацією та управлінням підприємствами, захистом промислової власності та авторського права.

Магістратура

Освітній рівень

2 роки (4 семестри)

Тривалість навчання

Польська мова

Викладання

1088 євро/рік

Вартість

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Опис спеціальності

Студенти, що обрали спеціальність «Харчові технології та харчування людини», отримають знання в галузі збереження та переробки сировини рослинного і тваринного походження, дізнаються про сучасні тенденції в харчових технологіях, біотехнології та інженерії харчової промисловості, а також політику харчування населення та форми захисту інтелектуальної, промислової власності. Також Ви будете вивчати харчові технології, включаючи розробку нових технологій, розробку нових харчових продуктів та управління їх якістю. Програма навчання також охоплює питання, пов'язані з харчуванням людини. Профіль навчання також передбачає освіту в галузі харчування людини, управління якістю харчових продуктів, організації та управління підприємствами, маркетингу. Отримані знання в галузі охорони навколишнього середовища можуть бути використані для розробки нових екологічно чистих технологій.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «Харчові технології та харчування людини» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Інновації
  • Інформаційні системи в харчових технологіях
  • Дизайнерська їжа
  • Інновації в харчових технологіях
  • Методологія наукових досліджень
  • Захист інтелектуальної власності
  • Біотехнології та харчові мікробіології
  • Дизайн нових харчових продуктів
  • Хімія природних сполук

Ким може працювати інженер за фахом «Харчові технології та харчування людини» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть працювати на підприємствах харчової та бродильної промисловості,

підприємствах громадського харчування, лабораторії тестування харчових продуктів і води, санітарно-епідеміологічних станціях, науково-дослідних установах. У посадові обов'язки і навички таких фахівців входить:

  • знати харчові інгредієнти, технології, методи збереження
  • знати критерії безпеки харчових продуктів та їх наслідків для харчування людей
  • проявляти інтерес до інновацій на ринку, технологічних досягнень
Почати вступ

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Завантажте перелік цін та напрямків

Завантажте перелік цін та напрямків

Отримайте перелік цін, факультетів та спеціальностей даного університету у зручному форматі PDF (зручно зберігати та друкувати)

Завантажити у PDF

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Дізнайтесь вартість вступу

Вартість послуг UP-STUDY

Ознайомтесь з повним переліком послуг, що входять до пакету "Все включено", який надається за програмою UP-STUDY та їх вартістю.