Що таке резюме Europass та як підготувати такий документ?

3462
Facebook Twitter
Що таке резюме Europass та як підготувати такий документ?

Якщо Ви подаєте заяву на роботу за кордоном і хочете знати, як представити свою особистість, прочитайте цю статтю. У ній ми розповімо що таке Europass CV і як підготувати такий документ.

Пошук роботи, особливо на європейському ринку, буде більш ефективним завдяки резюме, складеному відповідно до загальноприйнятих стандартів. Рекрутери присвячують аналізу кандидата тільки кілька хвилин, часто — всього кілька десятків секунд, тому варто зробити все, щоб представити інформацію у чіткій та зрозумілій формі, що не викликає особливих проблем для одержувача. Якщо Ви подаєте заяву на роботу за кордоном, а саме так часто чинять українські та інші студенти польських університетів, та хочете знати, як представити свою особистість, подивіться, що таке Europass CV та як підготувати такий документ.

Що таке Europass? Чим воно стане у пригоді молодим фахівцям

Щоб краще зрозуміти, що таке Europass CV, розгляньмо його концепцію. Це відноситься до п'яти документів, які були розроблені європейськими установами, щоб дати громадянам Союзу та тим, які проживають у них на законних підставах тривалий час, можливість представити свою особистість, кваліфікацію та навички універсальним чином, щоб документи були зрозумілі для роботодавців у всій Європі. Ініціатива Europass охопила держави-члени Союзу, країни-кандидати та країни Європейської асоціації вільної торгівлі з Ісландією, Ліхтенштейном, Норвегією та Швейцарією. Важливо відзначити, що Europass CV може використовуватися за межами Європи, а також громадянами країн світу.

Форми Europass, які можуть використовувати фахівці для працевлаштування за кордоном

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що Europass — це набір з п'яти документів, за допомогою яких можна представити навички та кваліфікації у всій Європі у доступній формі. Розглянемо три найбільш важливі з них:

  • Europass Curriculum Vitae — це форма, доступна для самореалізації всіх, хто хоче представити свої компетенції та професійну кваліфікацію роботодавцям у Польщі та за кордоном прозорим та найбільш важливим ефективним способом.
  • Europass Language Passport є елементом Європейського мовного портфеля та інструментом для самореалізації в області оцінки мовних кваліфікацій та навичок.
  • Europass Mobility заповнюється Національним центром Europass та документує освітній досвід, отриманий в іншій європейській країні.

Додаток до диплома, випущений коледжами та університетами, підтверджує та доповнює інформацію з диплома, щоб її можна було зрозуміти ще краще. Інформує про знання та кваліфікації, отримані під час вищої освіти.

Додаток до диплома, що підтверджує професійні кваліфікації, виданий Окружною екзаменаційною комісією, містить інформацію про отриману професійну освіту.

Документ Europass був затверджений 15 грудня 2001 рішенням Європейського парламенту та Ради ЄС. Результатом усіх робіт став запуск порталу Europass, який постійно модернізується. Важливу інформацію про Europass та Europass CV для всіх, включаючи студентів, молодих фахівців та роботодавців, можна знайти на веб-сайті Національного центру Europass.

Як створити власне резюме Europass?

Форма доступна кожному онлайн. Її можна знайти на порталі Europass та заповнити безкоштовно. З 29 мов, польська також доступна. Інструкції допоможуть легко заповнити крок за кроком, щоб, нарешті, створити професійне резюме, яке дозволить рекрутерам швидко ознайомитися з кандидатурою клієнта. Europass CV — це проста форма для заповнення. Якщо є сумніви, можна побачити приклади готових європейських резюме, які також доступні на різних мовах. Варто пам'ятати, що резюме повинно відповідати позиції, на яку подається заявка, та включати найбільш важливу інформацію.

Підсумовуючи, варто зауважити, що в Europass CV є місце для фото, особистої інформації, професійного досвіду, освіти та навчання, професійних, комунікативних, мовних, цифрових, організаційних та інших навичок, включаючи водійські права. Існує також місце для додаткової інформації, яка може мати відношення до конкретного застосування. У Europass CV включений пункт про обробку персональних даних, що є важливим фактом з огляду на останні зміни.

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Бесплатный подбор жилья в Польше

Предложение 0 грн

Компания UP-STUDY предлагает абитуриентам, поступающим на осень 2024 год бесплатный поиск жилья в Польше.

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости