Акція "Вступай з другом". Знижка 50% на вартість Програми

7165
Facebook Twitter
Акція "Вступай з другом". Знижка 50% на вартість Програми

До 10-річчя UP-STUDY черговий сюрприз для абітурієнтів 2017: "Вступай з другом" та отримай Пакет "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" за півціни. Кожен із двох друзів, повинен буде заплатити лише половину вартості послуг Програми UP-STUDY.

УВАГА! До 10-річчя UP-STUDY черговий сюрприз для абітурієнтів 2017: "Вступай з другом" та отримай ціну пакету послуг "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" одну на двох. Кожен із двох друзів, які вступають разом, повинен буде заплатити лише половину вартості послуг за максимальний пакет Програми UP-STUDY.

Акція закінчилася

, проте у Вас є унікальна можливість гарантовано отримати знижку 50% при вступі із другом, відвідавши у лютому презентацію "Навчання в Польщі від UP-STUDY" у своєму місті - переглянути список із 24 міст проведення презентацій.

Деталі акції "Вступай з другом"

У період з 1.01.17 до 31.01.17 подайте документи на вступ зі своїм другом/подругою у одному із 27-ми UP-представництв в Україні та отримайте вступний пакет послуг "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" за півціни.

У акції можуть брати участь абітурієнти:

  • Віком від 16 до 22 років
  • Абітурієнти, які вступають у один або різні ВНЗ
  • Абітурієнти, які вступають у одне або різні міста Польщі
  • Абітурієнти, які вступають на однакові або різні освітні рівні

Умови участі у акції "Вступай з другом":

  • Одночасна подача документів обох друзів
  • Подача документів у одному UP-представництві UP-STUDY
  • Друзі мають право подаватися у різні університети
  • Подача документів учасника у період з 01.01 по 31.01

УВАГА! Під час запису на подачу документів (можна у грудні) Вам потрібно попередити представників Програми, що Ви бажаєте вступати за акцією "Вступай з другом". На подачу документів Вам потрібно з'явитися разом, тобто подача документів повинна відбуватися одночасно в одному і тому ж UP-представництві в Україні. Зверніть увагу, що неповнолітні абітурієнти (до 18-ти років) вступають за присутності одного або обох батьків.

Після подачі документів та підписання договору кожен друг отримує рахунок на оплату послуг компанії UP-STUDY із 50% знижкою від стандартної вартості Пакету "Все включено", тобто акційна ціна становить лише 249 євро. Оплата здійснюється у гривнях у будь-якому банку України.

Програма UP-STUDY не забороняє Вам шукати майбутніх потенційних друзів, які також, планують вступати до Польщі у 2017 році у наших соціальних мережах.

Вступай по акції "Вступай з другом" та отримай безкоштовну підтримку у Польщі 3 роки

Пакет "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" дозволяє Вам гарантовано вступити у обраний університет до Польщі (із переліку університетів Польщі на сайті) та отримати реєстрацію у Програмі підтримки "UP-SUPPORT" на території Польщі (міста: Варшава, Вроцлав та Познань). Ця програма включає трирічну підтримку під час навчання: юридичну, інформаційну підтримку студентів та батьків, безкоштовний пошук житла, відкриття проїзного квитка, контроль порядку у помешканні, інформаційну допомогу у виготовленні "Карти тимчасового перебування".

Заповнити реєстраційну вступну анкету (Розпочати вступ) →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →Виграй безкоштовне навчання - Міжнародна логістична олімпіада 2017 →

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Бесплатный курс польского языка

Предложение 900 грн/месяц 0 грн

Поступайте на осень 2025 и получайте курс польского языка 50-100 часов бесплатно

Заканчивается

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости