Безкоштовний підбір житла у Польщі

2497
Facebook Twitter
Безкоштовний підбір житла у Польщі

Компанія UP-STUDY пропонує всім абітурієнтам безкоштовний пошук житла у Польщі. Дана послуга гарантовано надається у рамках пакету "Все включено".

Вступаючи в університет Польщі, абітурієнти зіштовхуються з кількома складнощами: вибір перспективної спеціальності, вибір комфортного міста для навчання, вибір університету та місця проживання. Останнє завдання із пошуку житла є одним із найскладніших, адже більшість університетів Польщі НЕ мають власних гуртожитків та НЕ допомагають із поселенням.

Якщо учасник, який вступає до Польщі користуючись послугами UP-STUDY, немає можливості самостійно знайти доступне та якісне житло для проживання під час здобуття освіти, тоді наші спеціалісти гарантовано БЕЗКОШТОВНО допомагають у питанні поселення. Дана послуга включена у пакет "Все включено". За бажанням від неї можна відмовитися без жодних наслідків та поселятися у власне житло. За 15+ років роботи, ми напрацювали ефективні механізми співпраці із польськими компаніями, які займаються виключно поселенням студентів.

Вступаючи до ВНЗ Польщі з UP-STUDY Ви можете бути впевнені, що у Вас гарантовано буде:

  • Закріплене місце проживання у гуртожитку або квартирі (у кімнаті пристосованій для комфортного навчання)
  • Офіційна оренда від польських компаній, які мають дозвіл на ведення діяльності із поселення
  • Офіційний договір з печаткою та Довідка, що підтверджує адресу Вашого проживання для консульства, прикордонної служби Польщі, банку та інших установ
  • Своєчасне прибуття до університету Польщі до початку навчання
  • Відсутність сусідів по кімнаті, які не відповідають Вашому віку: працівники, заробітчани або дорослі
  • Фіксована вартість оренди, яка буде незмінною протягом навчального року
  • Ринкова ціна на проживання (або ціна нижче ринкової)
  • Місце проживання доступне з першого дня по прибуттю до Польщі (Вам не потрібно перші дні проживати у друзів або у хостелі).
  • Організований трансфер за Вашою адресою місця проживання

Можливі проблеми при самостійному пошуку житла

Щороку ми отримуємо численні звернення про допомогу із поселення, від наших учасників, які вирішили шукати житло самостійно. Пошук житла у Польщі часто є більш складним завданням, ніж може здатися на перший погляд. Знайти житло самостійно проблематичніше, ніж, наприклад, отримати лист про зарахування від ВНЗ.

Найбільш часті проблеми, які виникають при самостійному пошуку житла:

  1. Пізній пошук житла - мало пропозицій. Чим ближче до початку навчального року шукати житло, тим менше пропозицій на ринку нерухомості. Житло у серпні-вересні орендують не тільки іноземні але і польські студенти, які приїжджають на навчання із інших менших міст. Очевидно, що власники житла в першу чергу поселяють студентів, які є громадянами Польщі, а вже потім відкривають пропозицію для іноземців. Часто для останніх просто не залишається місць.
  2. Пізній пошук житла - дорога ціна. Місячна вартість оренди щороку зростає починаючи від серпня і до початку навчання на 15-25%. Тобто, якщо орендувати цілу квартиру від червня-липня, то вартість щомісячного платежу може бути дешевшою аж до 400 злотих, ніж якщо орендувати це саме житло від вересня-жовтня. Проте рання оренда не підходить для абітурієнтів першокурсників, адже у цей час вони ще закінчують школу і тільки готуються подавати документи на візу. Займатися пошуком житла у Польщі ще просто зарано.
  3. Ранній пошук житла - переплата за додаткові місяці. Часто студенти орендують житло за нижчою ціною завчасно, наприклад у червні-липні, проте це означає, що потрібно платити за додаткові літні місяці перед початком навчання. Власники житла не підписують договір на оренду, яка почне діяти через кілька тижнів або місяців. У більшості випадків оренда починається на наступний день після підписання договору. Найбільш зручною рання оренда є для студентів 2-3 курсів, які залишаються літом на практику та підробіток - в такому випадку можна і квартиру дешеву знайти і непогано заробити влітку, коли найбільш гостро відчувається дефіцит робочої сили.
  4. Пошук житла через агенцію у Польщі - підводні камені. Часто студенти звертаються до агенцій нерухомості. Проте послуги агенцій із пошуку житла оплачуються завжди наперед і коштують дорого - сума рівна 2 місяцям оренди або і більше. Зазвичай за пошук квартири мешканцям доводиться платити в межах 450-900 євро. Також, є велика ймовірність натрапити на недобросовісну агенцію нерухомості. Дуже часто заплативши за їхні послуги компанії, студенти отримують на руки список адрес квартир і телефонних номерів власників, які колись пропонували квартиру на здачу. Зазвичай списки застарілі, а гроші агенція вже не повертає. Також у договорах про пошук житла не прописується термін за який компанія зобов'язується знайти житло. А це означає, що пошуком можуть просто не займатися місяцями, і студент не може на це ніяк вплинути і відповідно не матиме права попросити сплачені гроші назад.

Як вберегти себе від проблем із пошуком житла?

Вступаючи до університетів Польщі з UP-STUDY по пакету "Все включено", всі наші учасники гарантовано і головне безкоштовно отримують підбір житла. А це означає, що майбутні студенти вберігають себе від усіх проблем описаних вище. Польські компанії-партнери із якими ми співпрацюємо мають польську реєстрацію та всі необхідні дозволи для поселення студентів. Наші партнери ретельно обирають житло комфортне для студентів, перевіряють право власності та підписують офіційні договори оренди завчасно за зниженою ціною за кілька місяців до піку зростання вартості на ринку. Завдяки багатолітньому досвіду нашої компанії та досвіду наших партнерів, студенти UP-STUDY отримують послуги високого рівня за максимально низькою ціною, як за пакет вступу "Все включено" в Україні так і при оренді житла в Польщі.

Крім безкоштовного пошуку житла у Польщі, у пакет "Все включено" входять: безкоштовний курс польської мови, підтримка у Польщі протягом 3-ох років навчання, участь у розіграші стипендіальних грантів, оплата навчання з ексклюзивною знижкою та багато іншого. Переглянути всі послуги, які входять до пакету "Все включено" Ви можете за посиланням

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Бесплатный курс польского языка

Предложение 900 грн/месяц 0 грн

Поступайте на осень 2025 и получайте курс польского языка 50-100 часов бесплатно

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости