Навчання другого ступеня співфінансується з фондів ЄС в Університеті Козмінського — набір триває!

6291
Facebook Twitter
Навчання другого ступеня співфінансується з фондів ЄС в Університеті Козмінського — набір триває!

Університет Козмінського (ALK) веде дві області, що фінансуються Європейським Союзом. Серед них «Аналіз великих обсягів даних та економіки охорони здоров'я», а також «Аналіз об'ємних даних». Деталі у нашому огляді.

Університет Козмінського (ALK) веде дві області, що фінансуються Європейським Союзом. Серед них «Аналіз великих обсягів даних та економіки охорони здоров'я», а також «Аналіз об'ємних даних». Навчання проводяться повністю англійською мовою у режимі повної зайнятості (стаціонарне відділення). Набір для них триває до 20 вересня. Встигніть зібрати повний пакет документів, адже будь-яка з цих програм відкриє перед дипломованими фахівцями масу можливостей реалізувати свій професійний потенціал у глобальному масштабі.

Аналіз великих даних (Big Data Analysis) в ALK

Завдяки партнерству з Microsoft Polska студенти, які займаються аналізом об’ємних даних, мають можливість взяти участь у спеціальних семінарах, що проводяться співробітниками компанії. Це дозволяє учням курсу скласти іспит на сертифікат Microsoft. Завдяки стипендії Microsoft кращі студенти будуть звільнені від плати за іспит.

У ході навчання учні будуть можливість навчитися використовувати ІТ-інструменти сучасної аналітики. Випускники Big Data Analysis зможуть проводити аналіз та використовувати свої результати для прийняття рішень у бізнесі.

Окремі предмети, реалізовані у рамках програми, включають аналіз даних та моделювання, створення аналітики великих даних інтерактивно або методи візуалізації даних та звітності.

Більш детальна інформація про предмет та наймання: http://bit.ly/Big_Data_Analysis-ALK_dofinansowanie_20_09_19

Health Economics and Big Data Analytics (HEBDA) в Університеті Леона Козмінського

Другий напрямок — економіка охорони здоров'я та аналіз великих обсягів даних (HEBDA) — це подвійні практичні заняття. Що це означає? Вони включають заняття, що проводяться в університеті, та шестимісячне стажування, яке проходить в одній з великих компаній у медичній та фармацевтичній промисловості. Завдяки прихильності роботодавців, студенти будуть мати доступ до новітніх аналітичних та практичних методів, а також до рішень, котрі найчастіше використовуються.

Дослідження HEBDA адресовані людям, які хотіли б спеціалізуватися на обробленні та аналізі великих масивів даних, особливо у фармацевтичному секторі та суміжних областях.

Окремі предмети, пропоновані у рамках програми, включають системи охорони здоров'я в Європейському Союзі, моделі фінансування охорони здоров'я, статистичні методи в охороні здоров'я та економетрику здоров'я. Додаткова інформація з досліджень та наймання: http://bit.ly/HEBDA_ALK_dofinansowanie_20_09_2019

Специфіка навчання у Козмінському університеті

Обидві програми поєднують солідну дозу теоретичних знань з інноваційними практичними заняттями. Їх консультували зі стратегічними та пов'язаними з контентом партнерами з окремих напрямків, такими як Microsoft, Goldman Sachs або Bank Pekao, які брали активну участь у створенні програм.

2019/2020 навчальний рік є останнім роком, в якому вищевказані напрямки будуть спільно фінансуватися Європейським Союзом. Документи можна подати до рекрутингового бюро для навчання англійською мовою. Програми «Аналіз великих обсягів даних» та «Економіка охорони здоров'я та аналітика великих даних» є частиною проєкту «Академія 360», котрий фінансуються Європейським Союзом у рамках Європейського соціального фонду.

Якщо у Вас є охота вчитися у зазначеному університеті, але запропоновані програми не до душі, пам'ятайте, що ВНЗ пропонує дослідження в інших напрямках. Для отримання більш детальної інформації про всі напрямки, рекомендуємо звернутися до будь-якого з 28-ми представництв UP-STUDY.

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Скидка 150-200 евро при поступлении во Вроцлавскую Академию Бизнеса

Предложение

Поступайте на осень 2024 во Вроцлавскую Академию Бизнеса и оплачивайте обучение с эксклюзивной скидкой

Заканчивается

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости