Працевлаштування після закінчення університету або компенсація навчання

6877
Facebook Twitter
Працевлаштування після закінчення університету або компенсація навчання

Основним завданням польського університету є забезпечення студента не тільки теоретичний, а й практичних знань і умінь, так як кваліфіковані працівники цінувалися на ринку праці в усі часи.

Основним завданням європейського університету є забезпечення студента належним чином не тільки теоретичний, а й практичних знань і умінь, так як кваліфіковані працівники цінувалися на ринку праці в усі часи. Це дозволяє в майбутньому бути працевлаштованим в тій сфері зайнятості, яка найбільш підходить для його майбутньої професійної реалізації.

UP-STUDY навчання в Польщі

Не новина, що кожен європейський університет гарантує для своїх випускників працевлаштування в обраній ним сфері, саме тому при польських університетах успішно діють відділи кар'єри, куди звертаються не тільки студенти, а й роботодавці як з Польщі, так і з Європи, США і Канади. Більшість студентів мають можливість пройти навчальну практику за кордоном і залишитися працювати на підприємствах після її завершення.

Так в цьому році польський університет Vistula оприлюднив незвичайну пропозицію для випускників: гарантований повернення коштів за навчання у разі, якщо випускник не може знайти підходящу для нього роботу після завершення навчання.

Офіційна статистика

Офіційна статистика серед десяти рейтингових ВНЗ Польщі показує непогані результати: за минулий рік 80% українців, які закінчили польський університет офіційно працевлаштовані, чверть з них залишилися працювати за кордоном. Приблизно половина повертається на батьківщину, але, безумовно, з європейським дипломом і високим практичним рівнем володінням професії вони є лідерами на ринку праці і витримують жорстку конкуренцію в порівнянні з іншими випускниками.

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Бесплатный курс польского языка

Предложение 900 грн/месяц 0 грн

Поступайте на осень 2025 и получайте курс польского языка 50-100 часов бесплатно

Заканчивается

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости